Respect for past traditions as well as for the future, translated into the environmental involvement, which is perfectly reflected in the new Santoni head office. Corridonia, in the Marche Region, is the elected and favorite place of the family as well as home of the brand. The headquarters develop into a totally eco-sustainable center constituted by 90% recyclable materials, where natural resources allow the lowering of energy consumption and a photovoltaic power station covers the parking area and productive units. Everything realized through a building with a contemporary design, which earned the project the prestigious Italian award Sistema d’autore METRA 2011, in the innovative technologies category.

The same sensitivity is found in the making of footwear which is created with only the best and finest natural materials.

2_410x265

 3_410x265